2007

U RED BULL SOUNDCLASHU DVA MUZIČKA IZVOĐAČA SUOČAVAJU SE NA SUPROTNIM BINAMA I SVIRAJU ISTOJ PUBLICI.

Red Bull Soundclash okuplja dva takmičarska benda u jednom nastupu koji pomjera granice žanrova i muzičkih konvencija. Red Bull Soundclash je ironični rat bendova, muzički dvoboj koji se vodi u stereu i razbija stereotipe, ne glave. Dok oba benda sviraju, dva različita stila i žanra sudaraju se iznad glava publike.

Posjeti Red Bull Soundclash

FC RED BULL SALZBURG POSTAJE ŠAMPION AUSTRIJE

Red Bull Salzburg odnosi titulu u Salzburg. Sezona 2006/07 bila je najbolja godina nogometa svih vremena u Salzburgu. Šampioni su ostvarili klupski rekord sa osvojenih 75 bodova.

EC RED BULL SALZBURG POSTAJE ŠAMPION AUSTRIJE

Nakon fantastične regularne sezone u kojoj se borilo osam timova, izgubivši samo jednu od 28 utakmica na domaćem terenu, Red Bullsi su nastavili sa izuzetnim igrama i u doigravanju. Nakon tri uzastopne pobjede nad Vienna Capitalsima u polufinalu, Red Bullsi su u finalu protiv VSV-a izgubili samo jedan meč u Villachu, i zapečatili prvu titulu Salzburga u hokejaškom prvenstvu Austrije omjerom 4:1 u pobjedama.

RED BULL RECORDS

Red Bull Records je progresivna muzička kompanija sa inovativnim pristupom marketingu, distribuciji i odnosu sa umjetnicima. Muzičari Red Bull Recordsa utiču i guraju popularnu kulturu naprijed. Izdavačka kuća omogućava nam da zadržimo odabrani broj muzičara / bendova unutar Red Bull porodice i podignemo ih na jedinstven način.

DOBRODOŠLI U RED BULL STUDIO, LOS ANGELES.

Ovo je najsavremeniji studio svjetske klase, stvoren kako bi podržao muzičare pružajući im jedinstveno iskustvo snimanja sa vrhunskom produkcijskom opremom u elegantnom i udobnom ambijentu.

Posjeti Red Bull Studio

RED BULL AIR RACE U RIJU

Air Race utrka privukla je rekordnih milion gledalaca. Bio je to najveći broj gledalaca u cijeloj Air Race seriji, ali i u sportskoj historiji Brazila.

Pogledaj sve godine